Agni Fire Doors B.V.

Productie, verkoop en service.

Neem contact met ons op

Agni Fire Doors B.V.
De Amert 309
5462 GH Veghel
Nederland

Tel: +31 (0)413 350111
Fax: +31 (0)413 355479
E-mail: info@agnifiredoors.nl


Fabrikant en leverancier van gecertificeerde branddeuren

Brandvrije Branddeur bestellen


Een kostbare voorraad, gewaardeerde werknemers, gevaarlijke stoffen en een dure inboedel: er zijn heel wat redenen om uw bedrijfspand van de maximale brandbeveiliging te voorzien. Een branddeur is daar een belangrijke schakel in, want branden verspreiden zich het snelst via openingen in muren.

Ook volgens wettelijke voorschriften dient een bedrijfsgebouw over één of meerdere branddeuren te beschikken. Afhankelijk van het gebruik van uw gebouw moet zo’n branddeur 60, 90 of 120 minuten brandwerend zijn. De lokale brandweer en uw verzekeraar zullen hun eisen hierop afstellen.

Voldoet uw branddeur aan de eisen?

Heeft u nog geen branddeur, dan is dit een goed moment om de brandveiligheid van uw pand te vergroten. Agni Fire Doors vertelt u graag wat de eisen voor uw pand zijn en hoe u hieraan kunt voldoen.

In ons assortiment vindt u tevens brandwerende kozijnen, schuifdeuren en rolluiken. Met elektrische bediening en meldsystemen garandeert een branddeur deze een hoge mate van bescherming tegen branddoorslag en brandoverslag. Bekijk op deze website ons aanbod en overweeg ook eens een kostenbesparend onderhoudscontract; iedere branddeur dient immers jaarlijks te worden geïnspecteerd op brandveiligheid.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

De veiligheid van alles en iedereen om u heen is van groot belang. Niet voor niets bestaan hiervoor wettelijke eisen. Vraagt u zich af of u aan die eisen voldoet, neemt u dan eens contact op met Agni Fire Doors. Wij geven u met plezier vrijblijvend advies.

Contact & Route


Agni Fire Doors B.V.
De Amert 309
5462 GH Veghel
Nederland
T: +31 (0) 413 350111
F: +31 (0) 413 355479
info@agnifiredoors.nl

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Voor storingen 24/7 bereikbaar.

Bel mij terug


Contact met ons opnemen maar het komt nu niet zo goed uit? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug op een voor uw geschikt moment: