Agni Fire Doors B.V.

Productie, verkoop en service.

Neem contact met ons op

Agni Fire Doors B.V.
De Amert 309
5462 GH Veghel
Nederland

Tel: +31 (0)413 350111
Fax: +31 (0)413 355479
E-mail: info@agnifiredoors.nl


Producent, verkoop en service van branddeuren

Branddeuren bestellen


Openingen in de muren van uw gebouw kunt u dichten met een brandwerende deur omdat dit kwetsbare gebieden tijdens een brand. Al hoopt u natuurlijk dat deze nooit uitbreekt, toch dient u hierop voorbereid te zijn. Niet alleen om aan de wettelijke eisen en die van uw verzekeraar te voldoen, maar ook om de gebruikers –uw werknemers, zakenpartners en klanten– maximale brandveiligheid te bieden. Brandwerende deuren zijn een essentieel onderdeel van een brandveilige werkomgeving.

Meer dan brandwerende deuren

Agni Fire Doors heeft ruim 20 jaar ervaring in het leveren, plaatsen en onderhouden van brandwerende deuren. Maar behalve voor deuropeningen, bieden wij ook brandwerende kozijnen en brandwerende rolluiken. Leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen en naar keuze uit te breiden met meldsystemen en handbediening, bieden deze deuren veiligheid én gemoedsrust.

Vrijblijvend advies

Heeft u interesse in een brandwerende deur of vraagt u zich af welke oplossingen het meest geschikt zijn voor uw situatie? Wilt u inzicht in de wettelijke voorschriften? Agni Fire Doors is de landelijke specialist op het gebied van branddeuren en kan u precies vertellen of u aan de geldende eisen voldoet.

Meer weten? Eén van onze deskundigen bespreekt graag met u de mogelijkheden. Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over een offerte op maat voor uw brandwerende deur.

Contact & Route


Agni Fire Doors B.V.
De Amert 309
5462 GH Veghel
Nederland
T: +31 (0) 413 350111
F: +31 (0) 413 355479
info@agnifiredoors.nl

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Voor storingen 24/7 bereikbaar.

Bel mij terug


Contact met ons opnemen maar het komt nu niet zo goed uit? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug op een voor uw geschikt moment: