Agni Fire Doors B.V.

Productie, verkoop en service.

Neem contact met ons op

Agni Fire Doors B.V.
De Amert 309
5462 GH Veghel
Nederland

Tel: +31 (0)413 350111
Fax: +31 (0)413 355479
E-mail: info@agnifiredoors.nl


Producent, verkoop en service van branddeuren

Brandwerende Kozijnen


Om de veiligheid van uw medewerkers, uw inboedel en uw voorraad te garanderen, is het belangrijk dat uw pand beschermd is tegen brand. Blusapparatuur, rookmelders en vluchtwegen zijn hiervoor essentieel,
maar minstens zo belangrijk zijn branddeuren. Om doorslaande of inslaande vlammen tegen te gaan worden deze deuren in brandwerende kozijnen gemonteerd. Want normale kozijnen zijn zeer kwetsbaar.

Wettelijk goedgekeurde, brandwerende kozijnen

De brandwerende kozijnen die Agni Fire Doors levert, zijn getest en goedgekeurd volgens wettelijke richtlijnen, waaronder WBDBO en NEN. Zo weet u zeker dat u kwaliteit, duurzaamheid en bovenal bescherming in huis haalt.

Tijdens de verplichte jaarlijkse onderhoudsbeurt aan uw brandwerende deuren, checken monteurs ook de kozijnen op brandveiligheid. Deze preventieve controle voorkomt problemen en verlengt de levensduur van de brandveilige doorgangen in uw bedrijfspand.

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd of uw bedrijf aan de geldende voorschriften voldoet? Vraagt u zich af hoe brandwerende kozijnen de veiligheid van uw medewerkers en pand kunnen verhogen? Wilt u overstappen naar een verzekeraar met andere veiligheidseisen? Eén van onze deskundigen bespreekt graag met u de normen en uw huidige situatie, om vervolgens passende oplossingen voor te dragen.

Voor meer informatie vult u hieronder uw telefoonnummer in. Wij bellen u vervolgens zo spoedig mogelijk terug.

Contact & Route


Agni Fire Doors B.V.
De Amert 309
5462 GH Veghel
Nederland
T: +31 (0) 413 350111
F: +31 (0) 413 355479
info@agnifiredoors.nl

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Voor storingen 24/7 bereikbaar.

Bel mij terug


Contact met ons opnemen maar het komt nu niet zo goed uit? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug op een voor uw geschikt moment: